Angel - teksty piosenek

Istnieją co najmniej dwa muzyczne projekty o nazwie Angel:
(1)
Angel to glam rockowy/ heavy metalowy zespół z Waszyngtonu założony w połowie lat 70-tych przez Punky Meadows i Mickie Jonesa. Podpisali kontrakt z Casablanca Records. Ich image opierał się na wyglądaniu jak anioły, ubierali się więc na biało. skład
Frank Dimino
Barry Brandt
Randy Gregg
Steve Blaze
Michael T. Ross dyskografia Studio
Angel (1975)
Helluva Band (1976)
On Earth As It Is In Heaven (1977)
White Hot (1978)
Sinful (1979) (original title: Bad Publicity)


Read more about Angel on Last.fm.


User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License and may also be available under the GNU FDL.
rozwiń opis

rss

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość


lub tradycyjnie
login lub email
hasło