Kanadyjski zespół thrash metalowy założony w Montrealu w 1989 roku.

skład
Carlos Araya : Drums, Back Vocals
Oscar Souto : Vocals, Bass
Daniel Souto : Guitar, Back Vocals
Jef Fortin : Guitar

dyskografia
Ni Vu, Ni Connu (CD - 1994)
Crash Live (CD - 1996)
Stress (CD - 1997)
Instinct (CD - 1999)
Daemonium (CD - 2002)
L'Académie du Massacre (CD - 2003)
Chapter Chaos Begins (CD - 2006)
Musique Barbare (CD - 2008)
XX Metal (Compilation - 2009)

User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License and may also be available under the GNU FDL.
rozwiń opis

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość


lub tradycyjnie
login lub email
hasło