Bez Jacka - teksty piosenek
Bez Jacka - polska grupa muzyczna wykonująca poezję śpiewaną, wcześniej istniała jako zespół Kant, po tragicznej śmierci Jacka Stefańskiego grupa została przemianowana na Bez Jacka.

Skład:
*Zbigniew Maria Stefański – wokal, gitara
*Jarosław Horacy Chrząstek – flet, chórki
*Wojciech Sokołowski – gitara basowa

Dyskografia:
*Kant (1976 jako Kant)
*Czas Zmartwychwstania (1986)
*Kolędy (1991)
*Tartak - 93 Bez Jacka (1993)
*Zamazany cały Świat (1994)
*Zatańcz ze mną na polanie (2000)
*Do mroku naglisz mnie (2003)
*Jasiu (2004)



User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License and may also be available under the GNU FDL.
rozwiń opis

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość


lub tradycyjnie
login lub email
hasło