Bloodhound Gang - teksty piosenek
Bloodhound Gang to amerykański zespół grający muzykę rockową z domieszką hip-hopu i muzyki elektronicznej. Założony został w 1992 roku przez Jimmy'ego Popa i Daddy Long Legs. Bloodhound Gang słynie przede wszystkim ze swoich specyficznych i humorystycznych tekstów piosenek, zabawnych teledysków oraz niecodziennego zachowania na scenie.

Zespół sprzedał już w sumie więcej niż 5 milionów albumów.

Dyskografia
* Dingleberry Haze (1994)
* Use Your Fingers (1995)
* One Fierce Beer Coaster (1996)
* Hooray for Boobies (Europa 1999, USA 2000)
* Hefty Fine (2005)



User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License and may also be available under the GNU FDL.
rozwiń opis

rss

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość


lub tradycyjnie
login lub email
hasło