C- Murder

81 tekstów piosenek
Corey Miller lepiej znany jako C-Murder raper pochodzący z Nowego Orleanu. Brat Mastera P i Silk The Shocker'a, urodzony 9 Marca 1971 roku. Dostał dożywocie za zastrzelenie nastolatka. Wyszedł za kaucją ponad pół miliona.

Dyskografia:
1998 Life or Death
1999 Bossalinie
2000 Trapped in Crime
2001 C-P-3.com
2002 Tru Dawgs
2006 The Tru Story: Continued
2008 Screamin' 4 Vengeance


User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License and may also be available under the GNU FDL.
rozwiń opis

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość


lub tradycyjnie
login lub email
hasło