Jared Drake Bell - (ur. 27 czerwca 1986, w Orange County, Kalifornia) - amerykański aktor i piosenkarz.

http://www.filmweb.pl/o3861/Drake+Bell

http://www.lastfm.pl/music/Drake+Bell

http://www.myspace.com/drakebellonline


Dyskografia:

* Telegraph (2005)
* It's Only Time

* Drake & Josh: Songs from and inspired by the hit TV show (2005)

Filmografia:
* 2008- "Superhero"- jako Rick Riker/Dragonfly
* 2007- "Unititiled Drake & Josh Project"- jako Drake Parker
* 2006- "Drake & Josh: Go Hollywood"- jako Drake Parker
* 2006- "All-American Girl"- jako David
* 2005-"Yours, Mine and Ours"- jako Dylan North
* 2001- "Chasing Destiny"- jako Walter
* 2000- "High Fidelity"- jako młody Rob Gordon
* 2000- "Perfect Game"- jako Bobby Jr.
* 1999- "Dill Scallion"- jako Eugene Bob
* 1999- "Dragonworld: The Legend Continues"- jako Johnny
* 1999- "The Jack Bull"- jako Cage Redding
* 1996- "Jerry Maguire"- jako Jesse Remo
* 1995- "The Neon Bible"- jako David


User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License and may also be available under the GNU FDL.
rozwiń opis

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość


lub tradycyjnie
login lub email
hasło