Jennifer Lopez - teksty piosenek
Jennifer Lynn Lopez (ur. 24 lipca 1969 w Castle Hill, dzielnicy Bronx w Nowym Jorku) - piosenkarka, aktorka, tancerka oraz projektantka mody i perfum. Nominowana do Złotych Globów, Grammy Awards. Jest najlepiej zarabiającą latynoamerykańską aktorką i piosenkarką.

Jej pierwszym kontaktem ze światem show-biznesu był występ w filmie "My Little Girl" w roku 1986. Jennifer jest córką portorykańskich emigrantów.

Dotychczas sprzedała ponad 35 milinów swoich płyt na świecie.

Dyskografia:
1999 On the 6
2001 J. Lo
2002 J to tha L-O!: The Remixes
2002 This Is Me... Then
2005 Rebirth
2007 Como Ama Una Mujer
2007 Brave
2010 Love?

User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License and may also be available under the GNU FDL.
rozwiń opis

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość


lub tradycyjnie
login lub email
hasło