Amerykański zespół Thrash Metalowy z San Francisco założony w 1982 roku.Rozpadł się w 1992 roku.W 2005 roku wznowił działalność.

Skład:
Michael Coons - Vocals
Aaron Jellum - Guitar
Phil Kettner - Guitar
Willy Lange - Bass
Sky Harris - Drums

Byli członkowie:
Jon Torres - Bass
Scott Dominguez - Bass
Dave Starr - Bass
Ken Savich - Guitar
Scott Sargeant - Guitar
Sven Soderlund - Guitar
Craig Behrhorst - Guitar
Dave Chavarri - Drums
Victor Agnello - Drums

Dyskografia:
1984 - City’s Gonna Burn LP

1985 - No Stranger to Danger LP
1987 - Know Your Enemy LP
1989 - Annihilation Principle LP
1991 - Nothing’$ $acred LP
1992 - Taste Of Rebellion Live Album
2008 - Left For Dead LP Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply.
rozwiń opis

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość


lub tradycyjnie
login lub email
hasło