Luis Fonsi - teksty piosenek
Luis Fonsi (naprawdę: Luis Alfonso Rodríguez López-Cepero) urodził się 15 kwietnia 1978 roku w San Juan, stolicy Portoryko. Jest popowym piosenkarzem, kompozytorem oraz aktorem seriali (oper mydlanych). Karierę muzyczną rozpoczął w 1998 roku nagrywając swój debiutancki album "Comenzaré".

Dyskografia:
1998 - Comenzaré
2000 - Eterno
2002 - Amor Secreto
2002 - Fight The Feeling
2003 - Abrazar la Vida
2005 - Paso A Paso
2008 - Palabras del Silencio
2011 - Tierra Firme
2014 - 8 Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply.
rozwiń opis

brak wpisów na forum tego wykonawcy

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość


lub tradycyjnie
login lub email
hasło