Michael Penn (ur. 1 sierpnia 1958 r.) - amerykański piosenkarz i pisarz piosenek. Syn aktora i reżysera Leo Penn'a i aktorki Eileen Ryan, brat aktorów Sean'a Penn'a i Chrisa Penn'a.

Dyskografia

- March (1989)
- Free-For-All (1992)
- Resigned (1997)
- MP4: Days Since a Lost Time Accident (2000)
- Mr. Hollywood Jr., 1947 (independent release) (2005)
- Cinemascope (2005)
- Palms and Runes, Tarot and Tea: A Michael Penn Collection (2007)
- Mr. Hollywood Jr., 1947 (Legacy reissue) (2007)

User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License and may also be available under the GNU FDL.
rozwiń opis

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość


lub tradycyjnie
login lub email
hasło