Michael Lawrence Tyler, bardziej znany pod scenicznym pseudonimem Mystikal, (urodzony 22 września 1971 roku) jest amerykańskim raperem, który dorastał w Nowym Orleanie. Wydał 6 studyjnych albumów.

Dyskografia

* Mystikal (1994)
* Mind of Mystikal (1996)
* Unpredictable (1997)
* Ghetto Fabulous (1998)
* Let's Get Ready (2000)
* Tarantula (2001)

User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License and may also be available under the GNU FDL.
rozwiń opis

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość


lub tradycyjnie
login lub email
hasło