New Kids On The Block - teksty piosenek
New Kids on the Block był pierwszym słynnym boysbandem. Powstał w połowie lat 80. w Bostonie.
Jego twórcą był producent i kompozytor Maurice Starr.

Członkami zespołu byli nastolatkowie:
- bracia Jordan Knight i Jonathan Knight
- Joey McIntyre
- Donnie Wahlberg
- Danny Wood.

Płyty zespołu sprzedały się na całym świecie w 70 milionach egzemplarzy.

Dyskografia:

* 1986 New Kids on the Block
* 1988 Hangin' Tough
* 1989 Merry, Merry Christmas
* 1990 Step by Step
* 1991 No More Games – The Remix Album
* 1991 H.I.T.S.
* 1994 Face the Music
* 2008 The Block


User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License and may also be available under the GNU FDL.
rozwiń opis

rss

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość


lub tradycyjnie
login lub email
hasło