Klasyka nowojorskiego hardcore, grają nieprzerwanie od ponad 20 lat (od 1984), na koncie ponad 10 albumów, od klasycznego NYHC sound po melodyjniejsze ale wciąż ostre brzmienia.

Dyskografia

* 1987: Sick of It All
* 1989: Blood, Sweat and No Tears
* 1991: We Stand Alone
* 1992: Just Look Around
* 1994: Scratch the Surface
* 1995: Live in a World Full of Hate (Live)
* 1995: Spreading the Hardcore Reality
* 1997: Built to Last
* 1998: Potential for a Fall
* 1999: Call to Arms
* 2000: Yours Truly
* 2001: The Story so Far (VHS)
* 2002: Live in a Dive (Live)
* 2003: Life on the Ropes
* 2004: Outtakes for the Outcasts (B-Seiten)
* 2006: Death to Tyrants
* 2007: Our Impact Will Be Felt - A Tribute to Sick of It All
* 2010: Based On A True Story[1]

Single

* 1994: Step Down
* 1996: Cool As a Mustache
* 1997: Us vs. Them
* 1999: Potential for a Fall
* 2000: Maladjusted
* 2003: Relentless


User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License and may also be available under the GNU FDL.
rozwiń opis

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość


lub tradycyjnie
login lub email
hasło