A czas ucieka ApoetA

Tekst piosenki

  • Tekst piosenki
A czas ucieka
i zegar tyka i tyka
i to mnie pociesza
ta radosna historyjka.
A czas ucieka
i zegar tyka i tyka
i to mnie pociesza
ta radosna historyjka.

Nie ma czasu
Nie ma pieniędzy
Nie ma lansu
Ale i nie ma nędzy - to jest życie


Oceń to opracowanie
Historia
Kontrybucje:
Kamillo
Kamillo
anonim