Supernowa ApoetA

Tekst piosenki

  • Tekst piosenki
Gdzieś na skraju wszechświata
w nieskończonej materii
najjaśniejsza gwiazda
nie przestaje świecić
Aż w końcu wygasa
bezgraniczny blask
i zwiększa się masa
jej nadszedł czas...

Wybuchła supernowa
Jej czas nie przeminął
To gwiazda neutronowa
a jej blask nie zaginął

Z naszego punktu widzenia
nic się nie zmienia
atomowa zabawka
tylko się przemienia
kolorowy ten świat
jest zasługą atomów
niekończący się grad
błyszczących neonów

Wybuchła supernowa
Jej czas nie przeminął
To gwiazda neutronowa
a jej blask nie zaginął


Oceń to opracowanie
Historia
Kontrybucje:
Kamillo
Kamillo
anonim