Kocham Cię ApoetA

Tekst piosenki

  • Tekst piosenki

1.
Idę w dal, już nie sam
śmieję się jak nigdy
Tyle marzeń mam,
ale Ciebie nie wymienię nigdy!

Ref:
Kocham Cię! - nic nie zmieni już się,
chyba że na lepsze!
Kocham Cię! - o Tobie myślę całe dnie
i mogę jeszcze!

2.
Rano budzę się i widzę swoje serce,
ofiaruję je Tobie.
Nawet gdy modlę się - Bóg o tym wie,
że mówię o Tobie!

Ref:
Kocham Cię! - nic nie zmieni już się,
chyba że na lepsze!
Kocham Cię! - o Tobie myślę całe dnie
i mogę jeszcze!


Oceń to opracowanie
Historia
Kontrybucje:
Kamillo
Kamillo
anonim