Nie jesteś SAM ApoetA

Tekst piosenki

  • Tekst piosenki

1.
Choć wszystko się rozpada,
nie musisz wierzyć w to.
Choć sięga Cię zagłada...
Proszę uwierz w to:

Ref.
Nie nie jesteś SAM!
Zawsze ktoś przy Tobie jest!
Tę pociechę gram,
że przy Tobie są przyjaciele!

2.
Nie bez celu piszę to,
ale udało Ci się to przeżyć.
Przecież to nie jest wcale dno...
Wystarczy w to uwierzyć:

Ref.
Nie nie jesteś SAM!
Zawsze ktoś przy Tobie jest!
Tę pociechę gram,
że przy Tobie są przyjaciele!

3.
Są tutaj i dobrze o tym wiesz
Nie potrzeba dużo, poprostu uwierz
Tak, zaufania, bo świat się nie zawala
Paru planów Bóg przeczytać nie pozwala
Przetrwaj... musisz to przetrwać
Ten najgorszy okres, choć może to udręka...
Dla ciebie, to wydaje się tylko...
Świat pokaże więcej, nie wszystko stracone, nie wszystko (biegnij dalej)

Ref.
Nie nie jesteś SAM!
Zawsze ktoś przy Tobie jest!
Tę pociechę gram,
że przy Tobie są przyjaciele!


Oceń to opracowanie
Historia
Kontrybucje:
Kamillo
Kamillo
anonim