ApoetA ApoetA

Tekst piosenki

  • Tekst piosenki

Nie pisze tekstów
o smokach i rycerzach.
Fragmenty wersów
drapia mnie po plecach.

Po pustej kartce
skacza moje mysli.
W zajadlej walce
gryza swoje kosci...

Na dworze upal
Chlodem zawialo
Tanczac w rytm cos zagralo...

Slina mi cieknie
A broda zamarza
Blask moich klów oslepia was...

ApoetA
ApoetA


Oceń to opracowanie
Historia
Kontrybucje:
Kamillo
Kamillo
anonim