Daj mi trochę siebie ApoetA

Tekst piosenki

  • Tekst piosenki
1. Czarne chmury za oknami wciąż na niebie płyną,
a ja siedzę i myślę stale patrząc sie w niebo.
Ognista jesień kroczy ulicami, zdobiąc liście złotymi kolorami.
Chce chociaz raz zapomnieć o tym utonąć w marzeniach jesiennej słoty.

Ref.
Daj mi trochę siebie, trochę siebie mi daj.
Daj mi trochę siebie w ten jesienny czas,
Daj mi trochę ciepła proszę nie bój sie
Daj mi trochę siebie duszo ogrzej mnie

2. Szary dzien otula mnie
niebo z piekłem toczą walkę
ból zawładnąć ciałem chce
poświęc sie i pociesz mnie

ref. Daj mi trochę siebie....


Oceń to opracowanie
Historia
Kontrybucje:
Kamillo
Kamillo
anonim