Chvilka poezie 3 Buty

Tekst piosenki

  • Tekst piosenki Redakcja
Nepohodlný dostavník ho vyflustl před tabuli starobyle zařízené školní třídy.
Učitel právě hovořil: "Nejdříve se musíte naučit rozeznávat mezi dobrým a zlým."
"Hovno!" odpověděla sborově třída.
"A co ty? O čem ty tu mlčíš?"
"O tobě, ty lháři! Poznal jsem tě hned!"




Oceń to opracowanie
anonim