Wet Wet Wet – brytyjska grupa popowa założona w 1982 w Clydebank (Szkocja). W skład grupy wchodzą Marti Pellow (wokalista), Tommy Cunningham (perkusista i wokalista), Graeme Clark (wokalista i basista), Neil Mitchell (wokalista i klawiszowiec). Najbardziej znane przeboje grupy to: Love is All Around, Angel Eyes (Home and Away), Goodnight Girl i Julia Says.

Dyskografia

* Popped In Souled Out - (1987)
* The Memphis Sessions - (1988)
* Holding Back the River - (1989)
* High on the Happy Side - (1992)
* Cloak & Dagger - (1992)
* Picture This - (1995)
* 10 - (1997)


User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License and may also be available under the GNU FDL.
rozwiń opis

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość


lub tradycyjnie
login lub email
hasło