Poeta głosi swoją chwałę Budyń

Tekst piosenki

  • Tekst piosenki Redakcja
    1 ocena
Okrąg niebieski wymierza mą chwałę
biblioteki wschodu wyrywają sobie moje wiersze
emirowie szukajĄ mnie aby wypełnić moje usta złotem
aniołowie na pamięć już znają mój ostatni gazel
instrumentami mej pracy są upokorzenie i niepokój
obym się narodził martwy


Oceń to opracowanie
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
anonim