Krwawy poeta Czarno-Czarni

Tekst piosenki

  • Tekst piosenki magda
Wnoszono właśnie świński łeb
Gdy kończyłem ostatni wers
To może wreszcie być ten wiersz
Który z rzeźni ""wyrwie mnie""

Mój talent tak ogromny jest
A w rzeźni spędzam dnie
Sortuję mięso i pilnuję je przez noc
Choć mam wielką twórczą moc

Ref. Każdego ranka w moim sercu mocniej gra
Czuję zapach świeżych traw
Za chwilę porwę swoim wierszem cały świat
Czekam aż nadejdzie czas

Dziś mija dziewiętnaście lat
Jak zacząłem krwawy fach
Stworzyłem właśnie nowy wiersz
I płakałem cały dzień

Mój talent tak ogromny jest
A w rzeźni spędzam dnie
Sortuję mięso i pilnuję je przez noc
Choć mam wielką twórczą moc

Ref. Każdego ranka w moim sercu mocniej gra
Czuję zapach świeżych traw
Za chwilę porwę swoim wierszem cały świat
Czekam aż nadejdzie czas"


Oceń to opracowanie
Historia
Kontrybucje:
magda
magda
anonim