Biały wiersz od Ciebie Anna Jantar

Tekst piosenki

  • Tekst piosenki etka
    1 ocena

Piszesz list, krótki list
Z tak wielu różnych miejsc.
Czytam go wiele dni
Jak najcudowniejszy wiersz
Od Ciebie.

Biały wiersz, lekki wiersz,
Niewielki bukiet słów,
Kryształ białych serc -
Gdy przyciskam do mych ust -
Topnieje.

Śnieżny płatek spadł -
Posłany zimą list
l niechciana łza -
Wdzięczna Tobie myśl.
Jest wiele miejsc na świecie
Gdzie ten ptak doleci,
Biały ptak.
Jest wiele miejsc na świecie
Gdzie doleci śnieżny ptak.

Piszesz list, biały wiersz,
Jak płatek śniegu - list,
Jawisz się w moich snach
Zimą, w której nie ma nas -
Jak dawniej.

Śnieżny płatek spadł -
Posłany zimą list...


Oceń to opracowanie
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Historia
Kontrybucje:
etka
etka
anonim
  • anonim
    kinga
    Ładny pozdrawiam kogo .?,:):):;););
    · Zgłoś · 10 lat temu