Chvilka poezie 1 Buty

Tekst piosenki

  • Tekst piosenki Redakcja
Rozprášilo rukopis jeho novely po celé zahradě.
Drobně mrholilo a navečer přimrzlo.
Na omluvu udělalo něco málo z polární záře.
Těsně před probuzením sebou trhlo
a mělo před sebou další zkomplikovanej den.




Oceń to opracowanie
anonim