Chvilka poezie 2 Buty

Tekst piosenki

  • Tekst piosenki Redakcja
Nikdy se nenechal nikým zastupovat.
Zastupoval se sám tak dlouho,
až vytvořil frontu tak dlouhou,
že mu už pak nestálo za to
čekat, až přijde na řadu.




Oceń to opracowanie
anonim